Jump to content

Kestaneli Et Sote


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

kestaneli-et-sote_cd2127da.jpg

 

500 gr parça dana eti

1 soğan

1 yemek kaşığı tereyağı

2 patates

2 sivri biber

3 domates

2 havuç

10 kestane

Tuz

Karabiber

 

Kestaneli et sote: Etleri bol suyla yıkayıp büyük bir tencereye alın. üzerini geçecek kadar su ekleyip haşlayın. Soğanın kabuğunu soyup kıyın. Tereyağı ile birlikte tencereye ekleyin. İri parçalar şeklinde doğranmış patates, sivri biber ve havucu tencereye ilave edin. Kestaneleri hafifçe haşlayıp kabuklarını soyun. Domatesle birlikte tencereye ekleyin. çok az su ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Kestaneli ve Zencefilli Et Sote

      750 gr antrekot et Yarım kg az haşlanmış kestane 1 soğan 1 sarı biber 1 kırmızıbiber 2 diş sarımsak 2 dal taze biberiye 2 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil Tuz Karabiber   Kestaneli ve zencefilli et sote: Tereyağını tavada eritin. Yemeklik doğradığınız soğan ve ince doğradığınız sarımsağı ekleyip soteleyin. Jülyen doğradığınız antrekotları, taze zencefili ve taze biberiyeyi ekleyip pişirmeye devam edin. Etler pişmeye yakın jü

      , Yer: Et ve Tavuk Yemekleri

×
×
  • Yeni Oluştur...