Jump to content

Tuzda Tavuk Budu


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

tuzda-tavuk-budu_81af4ad8.jpg

 

8 tavuk baget

1 kg iri kaya tuzu (turşu tuzu)

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kırmızı toz biber

 

Tuzda tavuk budu: Kaya tuzunu fırına girecek bir kaba, iki parmak kalınlığında yayın. Derileri çıkarılmamış tavuk bagetlerin üzerine karabiber ve toz biber serpin. Tavuk bagetleri tuzun içine batırarak yerleştirin. Fırını 180 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Tuza gömülmüş tavuk bagetleri 55-60 dakika, nar gibi oluncaya kadar pişirin. Tavuk bagetleri fırından çıkarıp üzerlerindeki tuzu temizleyin ve servis yapın.

Bu yemeğin lezzetine inanamayacaksınız!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...