Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2014 8 tavuk baget 1 kg iri kaya tuzu (turşu tuzu) 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Tuzda tavuk budu: Kaya tuzunu fırına girecek bir kaba, iki parmak kalınlığında yayın. Derileri çıkarılmamış tavuk bagetlerin üzerine karabiber ve toz biber serpin. Tavuk bagetleri tuzun içine batırarak yerleştirin. Fırını 180 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Tuza gömülmüş tavuk bagetleri 55-60 dakika, nar gibi oluncaya kadar pişirin. Tavuk bagetleri fırından çıkarıp üzerlerindeki tuzu temizleyin ve servis yapın. Bu yemeğin lezzetine inanamayacaksınız! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.