Sidre Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2014 2 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Tuz 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı İç harcı için Kıvırcık salata yaprakları 50 gr somon füme Mayonez 1 tatlı kaşığı hardal 1 çay kaşığı karabiber Somonlu krep: Krep için gerekli tüm malzemeyi bir kapta çırpın. 20 dakika dinlendirin. Yapışmaz yüzeyli tavaya çok az ayçiçek yağı sürüp kepçe dolusu krep hamurundan ilave edin. Tavayı hafifçe sallayarak hamurun tavaya yayılmasını sağlayın. Hamurun her iki yüzünü pişirin. Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın. Mayonezi, hardalı, karabiberi karıştırarak iç harcı hazırlayın. İç harçtan 1 yemek kaşığı krebin yüzeyine sürün. üzerini kıvırcık salata yaprağıyla kaplayın. Somon fümeyi ekleyin. Krebi rulo şeklinde sarın. Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın. Rulo krepleri iki parmak kalınlığında dilimleyin. Servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.