Jump to content

Etli Kestane


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

etli-kestane_1e892c48.jpg

 

300 gr kestane

600 gr kuşbaşı kuzu eti

8 arpacık soğan

2 havuç

4 yemek kaşığı zeytinyağı

2 su bardağı su

1 defneyaprağı

Tarçın

Tuz

Karabiber

 

Etli kestane:

Kestaneli muhteşem bir tarif. Eti tencerede 1-2 dakika kavurun. Zeytinyağı, yuvarlak doranmış havuç ve soğanları ilave edip kavurmaya devam edin. Suyu ekleyip pişmeye bırakın.

 

Havuçlar tam pişmeden kabukları soyulmuş bütün kestaneleri, defneyaprağını ilave edin. 30 dakika pişirip ocağın altını kapatmadan önce tarçın, tuz ve karabiberi ekleyin. Defneyaprağını içinden alıp servis tabağına aktarın. Sıcak servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Etli Kestane

      300 gr kestane 600 gr kuşbaşı kuzu eti 8 arpacık soğan 2 havuç 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı su 1 defneyaprağı Tarçın Tuz Karabiber   Etli kestane: Eti tencerede 1-2 dakika kavurun. Zeytinyağı, yuvarlak doranmış havuç ve soğanları ilave edip kavurmaya devam edin. Suyu ekleyip pişmeye bırakın.   Havuçlar tam pişmeden kabukları soyulmuş bütün kestaneleri, defneyaprağını ilave edin. 30 dakika pişirip ocağın altını kapatmadan önce tarçın, tuz ve kar

      , Yer: Et ve Tavuk Yemekleri

    • Tavuk Etli Kestane Çorbası

      Yarım kg şekersiz kestane püresi 1 tavuk kalça but 1 soğan 2~3 diş sarımsak 1 defne yaprağı 1 yemek kaşığı tereyağı 4 su bardağı sıcak su 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 yemek kaşığı kestane unu 3~4 su bardağı tavuk suyu Tuz Karabiber   Tavuk etli kestane çorbası: Bir yemek kaşığı ayçiçek yağını tencerede ısıtın. Tavuk etini ekleyip her iki tarafını kızartın. üzerine defne yaprağı ve 4 su bardağı sıcak su ekleyip tavuğu haşlayın. Haşladığınız tavuğun

      , Yer: Çorbalar

×
×
  • Yeni Oluştur...