Jump to content

Yardımınıza İhtiyacım Var Nolur Yardım Edin.. Aklımı Yemek Üzereyim.


elfita
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar iki yıllık bir ilişkim var ilişki denilebilir mi bilmiyorum çünkü iki gün iyi beş gün kötü. Örneğin bir geliyor artık yeterince üzüldün evlenelim diyor ailenle konuş diyor ertesi gün vazgeçiyor. Bu durum son 2 aydır daha da arttı. Geliyo barışalım ertesi gün ben seni sevmiyorum istemiyorum üç gün sonra barışalım ertesi gün olmuyo yapamıyorum vs vs vs.. Aklımı yemek üzereyim. belki bana diyeceksiniz neden dayanıyosun bırak gitsin diye ama olmuyo yapamıyorum gerçekten seviyorum. Ayrıca küçük yerde yaşıyoruz aile gururu insanların lafları falan. bunları yaşamak istemiyorum. Bir ara çaresizlikle iki farklı kişiye fal baktırdım ( hatta biri yıldıznameydi) bu iki kişi birbirini hiç tanımamasına rağmen aynı cümleleri söylediler. Cümleler aynen şöyle: Daha ben bişy demeden sen biriyle birliktesin bu kişi de seni seviyor. Fakat bu kişiye bir kadın tarafından ağız yoluyla büyük bir büyü yaptırılmış. Mesela siz iki gün iyi 3 gün kötü müsünüz? Evet dedim ben de. Bu davranışlar çocuğun elinde değil. elinde olmadan böyle davranıyor sonra da pişman oluyor. Evlilik konusu aklına gelince daralıp boğuluyor yakında bu çocuğun erkekliği de bağlanacak. bu senlik bi durum değil başkası da olsa hayatında aynı şeyler olacak çünkü bir kadın benimle olmazsa başkasıyla da asla olamasın diye yaptırmış bu büyüyü. İşte arkadaşlar birbirinin yaşadığından habersiz olan iki falcı da aynı cümleleri söyledi. Ve dedikleri herşey tuttu. Büyü olduğundan eminim artık. Çünkü her haliyle normal bir insan bunları yapmaz. Cumartesi günü gidip ailesiyle konuştu artık yeter kızı istemeye gidelim bu iş fazla uzadı diye. pazar çok iyiydi. hatta ben dedim bak emin misin bu sefer bak iki gün sonra yine sorun yaşamayalım. dedi mümkün değil sil olumsuz düşünceleri kafandan. tamam dedim ailemle konuştum 1 ay içinde söz yapılacak dedim. bugün tamamıyla vazgeçti artık. hatta ailene söyle bitti tamamıyla dedi. çok da ağır şeyle duydum ağzından. aileme gidip dersem bu sefer ne kadar barışırsak barışalım asla vermezler ona artık beni. çünkü onarında bi gururu var. bunları yaşamak istemiyorum şu 1 ay geçmeden üzerindeki büyünün çözülmesi gerek. Ne tür okumalar yapabilirim onun için lütfen yardımcı olun. Bu forumda onun için iki yıldır etmediğim dua kalmadı neredeyse ama olmuyo bi şekilde gidiyo ve ben büyüden kaynaklandığına eminim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sana yardımcı olmak isterim ama öncelikle Sadece ve sadece Allaha sığınmalısın. Lütfen falcılardan değilde Allahtan neyin olup bitiğini sana göstermesini dile. Emin ol O sana bütün gerçekleri tez vakitte gösterecektir. yeterki sabırlı ol ve umidini yitirme. Dilersen burdan neler yapabileceğini yazaram dilersen özelden devam ederiz. Nasıl istersen öyle yapalım.

 

sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok teşekkür ederim. İstediğiniz yerden devam edebiliriz. ama burdan yazarsanız belki başkalarına da yardımı olur.

 

Tamam arkadaşım ben sana yapman gerekenleri hazırlayıp burdan göndereceğim. bırazcık zamanımı alacak bu yüzden ancak Yarına hazır olur.

 

Allaha emanet ol.

 

sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili Elfita,

 

Senin icin hazırladıgım bir calışmayı paylaşıyorum simdi.

 

Canım, sevdigin insanın kafası cok karışmış. Uzerindeki kotü enerjiden dolayı ne yapacagını bilmiyor bu yüzden sırrını etrafindaki insanlarla paylaşıyor. Her kafadanda bir ses cıkınca aklı iyice karışıyor. Senden vazgecme gibi bir niyeti yok aslinda ama kendini tam olarak veremiyor bu birliktelige. Uzerindeki bu kotü enerji uzun zamandır var sanırım. Olumsuz düsünceler tamamen beynine yerleşmis artık. Bu yüzden evlilik icin bir türlü adım atamıyor. Seni üzdügunun farkinda aslinda ve oda senin kadar acı cekiyor ama ne olup bittigini anlıyamıyor birtürlü. Ve inan o senden daha zor durumda şuan.

Simdi gelelim neler yapabilecegimze.

1. Iki rekkat hacet namaz kılıyoruz ve Peygamber efendimizin ve imamlarımızın ruhuna hediye ediyoruz.

 

2. Namazın ardından, bir bardak sirkeli suya once niyet edip sonra

-7 x Ayetel Kursi

-7 x Ihlas

-7 x Fatiha

-7 x Kafirun

-7 x Felak ve Nas

Niyeti hem kendimiz icin hemde sevdigimiz insan icin yapiyoruz.

Niyette üzerimizdeki bütün kötü enerjilerin nazardan sihirden büyüden insanların şerrinden fitnesinden kötü gözünden ve musallatlardan arınmamızı ve korunmamızı diliyoruz.

Süreleri okuduktan sonra kendi resmimize ve sevdigimizin resmine üflüyoruz.

Sonra Sudan 7 gun boyu iciyoruz ve mümkünse sevdiginiz insanada iciriyoruz.

Cayına kahvesine koyabilirsiniz biraz. Mümkün degilse eger hic sıkıntı yapmayın okuyacagınız duaların gücü ve enerjisi mutlaka ona ulaşacaktır.

 

3. Arınmayı ve korunmayı yaptıktan sonra sevdigimiz insanla barısmayı tekrar bir araya gelmeyi ve hayırlı bir evlilik yapmayı niyet ediyoruz ve sonra.

( niyette anne adını belirtin )

 

- 100 x Istigfar ediyoruz

- 100 x “La Illahe Illahallah” zikrini cekiyoruz

- 100 x Salavat cekiyoruz

- 4000 x Ya Vedud zikrini cekiyoruz

- 3 x Ismi Azam duasini okuyoruz.

 

Tüm okumalar bitikten sonra tekrar resimlere üflüyoruz ve Niyetimizi dilegimizi tekrarlıyoruz.

 

Bu islemi 3 gün yapıyoruz. Ya Perşembe ya Cuma yada Pazartesi başlıyoruz.

En uygun saati ise yatsı namazından sonradır.

 

Ucüncü günden sonra sadece Ya Vedud zikrine devam ediyoruz.

Zikiri 3 cü adımda belirttigim gibi yapiyoruz.

 

Arınma işlemini yani 1 ve 2 ci adımı uyguladıktan sonra sevdigimiz insanda herhangi bir degişiklik gormedigimiz takdirde, işlemi 3 gün daha tekrarlıyoruz.

 

Bu uyugulamayi yaptigimizi etrafimizdaki insanlarla paylaşmıyoruz.

Bu okumalar dışında başka okumalar veya zikirler yapmıyoruz.

Ayetel Kursi

 

Ben Ayetel kursi’nin daha uzun versionunu okuyorum. Ayetel-Kürsi Bakara suresinin, 255. ayetidir. Ancak hadislerde, devamında gelen iki ayetin de (khaliduna kadar) onunla birlikte okunması tavsiye edilmiştir. Dilerseniz sizde bu sekilde okuyabilirsiniz.

 

Okunusu:

 

Bismillahirrahmanirrahim

 

Allahu lâ ilâhe illâ huve’l-hayy’ul-gayyûm, lâ te’huzuhû sinetun ve lâ nevmun, lehu mâ fi’s-semâvati vemâ fi’l-arzi, men zellezî yeşfeu indehû illâ bi-iznihî ye’lemu mâ beyne eydîhim ve mâ halfehum ve lâ yuhîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesie kursiyyuh’us-semâvâti ve’l-arze ve lâ yeûduhû hizfu-humâ ve huve’l-aliyy’ul-azîm.

 

Lâ ikrâhe fi’d-dîni gad tebeyyen’er-ruşdu min’el-ğayyi femen yekfur bi’t-tâğûti ve yu’min billahi fega-di’stemseke bi’l-urvet’il-vuskâ lenfisame lehâ vallahu semîun alîm.

 

Allahu veliyy’ullezîne amenû yuhricuhum min’ez-zulumâti ile’n-nûr’i vellezîne keferû evliyâuhum’ut-tâğûtu yuhricûnehum min’en-nûri ile’z-zulumâti ulâike eshâb’un-nâri hum fîha hâlidûn.

 

Anlami:

 

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

 

Allah’tır ki, ondan başka ilah yoktur. Diridir (yarattıklarını) koruyup yöneticidir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Yerde ve göklerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. Onlar ise dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek yücedir, pek büyüktür.

 

Dinde zorbalık yoktur. Şüphesiz doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır. Artık kim tağutu tanımayıp Allah’a inanırsa, o sapasağlam bir kulpa yapışmıştır; bunun kopuşu yoktur. Allah işitendir bilendir.

 

Allah iman edenlerin velisidir. Onları karanlıklardan nura çıkarır; inkâr edenlerin velileri ise tağuttur. Onları nurdan karanlıklara çıkarırlar. İşte onlar ateş ehlidirler onda ebedi kalacakl

Ismi Azam Ismi Ahzam duasini bilmeyenler icin:

 

Bismillahirrahmanirrahim

 

Allâhümme ınnî es’elüke bi-enne leke’l-hamdû lâ ilâhe illâ ente’l-Mennânü, yâ Hannânü, yâ Mennânü, yâ Bedi’as-semâvâti ve’l ard, yâ Ze’l-Celâl-i ve’l-ikrâm. Yâ Hayyu, yâ Kayyûm. Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke inni küntü mine’z-zâlimin. Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke ente’l-lâhu lâ ilâhe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedü’l-lezi lem-yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû küfüven Ehad. Elif, Lâm, Mîm, Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm. Ve ilâhüküm ilâhün Vâhidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmânü’r-Rahîm. Yâ Ze’l-Celâl-i ve’l-ikrâm. Yâ erham’r-Rahimin. Allâhümme inni es’elüke bi-enneke ente’l-lâhu lâ ilâhe illâ ente’l-Vahidü’l-Ehadü’l-ferdü’s-Samedü’l-lezi lemyelid ve lem yuled ve lem yekun lehu küfüven Ehad. Lâ ilâhe illâllâhu vahdehu lâ şerike leh, lehü’l-mülkü ve lehü’l hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir. Lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahi’l-Aliyy’l-Azim. Es’elüke bi-ismike’l-e’azzi’l-ecelli’l-ekrem. Rabbî, Rabbî, Rabbî. Yâ Rabbi, Yâ Rabbi, Yâ Rabbi. Lâ ilâhe illallâhu Vahdehu lâ şerike leh, lehü’l-mülkü ve lehü’l-hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir. Elhamdülillâhi ve sübhanAllahi ve’l-hamdülillahi ve lâ ilâhe illallâhu v’Allâhu Ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil Aliyyi’l Azim.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...