Sidre Oluşturma zamanı: Mart 17, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2014 6 parça tavuk göğüs eti 1 yemek kaşığı kıyılmış taze kekik 1 yemek kaşığı bal 4 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı esmer şeker Yarım çay bardağı hardal 1 yemek kaşığı kıyılmış biberiye 1 yemek kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay bardağı zeytinyağı Tuz Piliç paprika: Taze kekik, bal, domates salçası, esmer şeker, hardal, biberiye, kırmızı pul biber, karabiber, zeytinyağı ve tuzu yayvan bir kapta karıştırın. Tavuk etlerini ekleyip sosa bulayın. Tavuk etlerini ızgarada pişirin. Kızarmış patates ve sebze garnitürüyle servis yapın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şanaa Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 tavuk etlerini kuşbaşı doğrasak diğer malzemelerle sotelesek olur gibime geliyor.tabi o zaman piliç paprika olmaz adı..ızgara işi üşendiriyor biraz beni... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.