Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2014 1 koyun gerdanı 500 gr kestane Yarım su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı tarçın 4 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz Tatlı yahni: Kuzu gerdanını bol suyla yıkayıp tencereye alın. 4 bardak suyu ekleyip haşlayın. Gerdan pişerken üzerinde biriken köpüğü bir kaşıkla alın. Eti kemiğinden ayırıp küçük parçalara bölün. Kestaneleri haşlayıp suyunu süzün ve kabuklarını soyun. Eti haşlama suyuyla birlikte tencereye alın. Şeker, kestane tarçın ve tuzu ekleyip yarım saat pişirin. Sıcak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.