Jump to content

Papaz Yahnisi Tarifi


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

papaz-yahnisi_6fa87bb0.jpg

 

1 kg kemikli dana eti

2 yemek kaşığı tereyağı

500 gr arpacık soğanı

1 baş sarımsak

1 yemek kaşığı domates salçası

2 yemek kaşığı sirke

Tuz

Karabiber

 

Papaz yahnisi: Kemikli dana etini iri parçalar şeklinde doğrayın. Tereyağını tencerede eritip eti ekleyin. Bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Kabukları soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları, domates salçası, sirke, tuz ve karabiberi ekleyip tencerenin kapağı kapalı bir şekilde ağır ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...