Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2014 3 yufka 250 gr yoğurt 2 yumurta 1 çay bardağı ayçiçek yağı İç harcı için 1 parça tavuk göğüs eti 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1.5 su bardağı süt Tuz Karabiber üzeri için çörek otu Beşamel soslu ve tavuk etli börek: Tavuk etini pişirip ılındıktan sonra tel tel ayırın. Unu ayçiçek yağı ile kavurun. Sütü azar azar ilave ederek pişirin. Tavuk eti, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. Yoğurt, yumurta ve ayçiçeği yağını kasede karıştırın. Yufkayı sekiz üçgen elde edecek şekilde kesin. üzerlerine yoğurtlu karışımdan sürün. İç harçtan ekleyip iri sigara böreği şeklinde sarın. üzerlerine yoğurtlu karışımdan sürüp çörek otu serpin. önceden ısıtılmış 170 derece fırında altı ve üstü kızarıncaya kadar pişirin. Ilık olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.