Sidre Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2014 1 kg kemikli pirzola 2 soğan 3 domates 1 yemek kaşığı domates salçası 30 gr tereyağı 2 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı yenibahar Domatesli taraklık: Pirzolaları ızgarada hafifçe kızartın. Soğanların kabuğunu soyup kıyın. Domatesleri yuvarlak dilimleyin. Tereyağını tavada eritip soğanı şeffaflaşıncaya kadar kısık ateşte kavurun. Pirzolaları ekleyip 2-3 dakika her iki tarafını da pişirin. Domates salçasını bir kaseye alıp biraz su ekleyerek inceltin. Tavaya ilave edip etlerin üzerini geçecek kadar su ekleyin. Baharat, tuz ve domates dilimlerini ekleyin. Tavanın kapağını kapatıp etler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.