Jump to content

Yemek Pişirirken Sebzelerin Rengi Nasıl Korunur?


Melâl
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

Yemek pişirirken sebzelerinizin rengi solar ve kaybolur. Bunu çok kolay bir yolla aşabilirsiniz. Tencerenizin içine atacığınız 1 tane küp şeker sebzelerinizin rengini koruyacak, yemek piştikten sonra tabaklarda gerçek renkleriyle servis edilecektir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...