Jump to content

Portakal Kabuğundan Süs Yapımı


sessiz nehir

Önerilen Mesajlar

Arşivlendi

Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.

  • Benzer Konular

    • Portakal Kabuğundan Şekerleme Yapımı

      Malzemeler :     2 portakalın kabuğu, 1 su bardağı toz şeker, Su. Hazırlanışı :   Portakal kabuklarının beyaz kısımlarını ayıklayıp atın, Turuncu kısımları ince ve uzun doğrayın, Bir tencereye alarak üzerini geçecek kadar su koyun ve bir taşım kaynatın, Suyunu süzüp tekrar su koyun ve tekrar kaynatın, Suyunu yine süzüp üzerine 1 bardak su ve 1 bardak şeker ekleyin, Şekeri eriyene kadar karıştırın, Suyu bitip ağda kıvamına gelinceye kadar kaynatın, At

      , Yer: Tatlı ve Reçeller

×
×
  • Yeni Oluştur...