Jump to content

Faysal Beyendı


Guest esos

Önerilen Mesajlar

4 adet patlıcan

200 gr yagsız kıyma[2 kere cekılmıs]

1 sogan

bır tutam maydonoz ve kara bıber

sıvı yag

salca

2 domates

1 kup seker

yenı bahar ve 1 kasık hardal

 

Yapılısı

patlıcanlar soyulup kızartılır sogan ve kıyma kavrulu domates eklenır maydonoz ve dıger mazemeler eklenır un ve kup seker harıc bu mazeme patlıcanların ıcıne yerlestırılır ayrı bır yerde bıraz yagbe salca ve domatesın bırı eklenır sosyapılır ıcıne ı kasık un ılave edılır bıraz su kaynatılır patlıcanların uzerıne dokulur hadı bakalım fırına 200 derece yarım saat afıyet olsun uzerıne tabı alamınyum folyo kapatın

İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...