Sidre Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2014 2 su bardağı baldo pirinç 1 soğan 1 tutam toz safran Tuz 3.5 su bardağı su Yarım çay bardağı ayçiçek yağı 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber Safranlı pilav: Soğanı küp doğrayarak ayçiçek yağında pembeleşinceye kadar kavurun. üzerine su ve safranı ekleyerek kaynatın. Ilık suda bekletip süzdüğünüz pirinci ilave ettikten sonra baharatları ekleyin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ocağı kapattıktan sonra 10 dakika dinlendirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.