Jump to content

Evde Sucuk Yapımı...


Renan
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

Malzemeler:

 

500 gram tek çekilmiş dana kıyma,

500 gram kuzu kıyma,

30 gram kimyon (4 tatlı kaşığı),

30 gram tuz (3 tatlı kaşığı),

30 gram toz biber (3 tatlı kaşığı),

10 gram karabiber (1 tatlı kaşığı),

4 gram yeni bahar (yarım tatlı kaşığı),

1 baş sarımsak.

 

Yapılışı:

 

Sarımsakları ezelim.Bir kaba kıymaları, baharatları, sarımsakları ve tuzu koyup iyice yoğuralım.Sonra kıyma makinesindan veya robottan geçirelim.1 gece ağzı kapalı olarak buzdolabında bekletelim.Ertesi gün tekrar makineden geçirelim.Daha sonra az az streçleyip buzlukta saklayabilir ya da bağırsaklara doldurulup kurutalım.

 

Not: Damak tadınıza göre kullanılan malzemeler arttırılıp azaltılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...