İncir Marmeladı
-
Benzer Konular
-
İncir Marmeladı
1 kg taze incir Yarım limon suyu 500 gr toz şeker İncir marmeladı: İncirleri bol suyla yıkayın. İsteğe göre kabuklarını soyun ya da soymadan dilimleyerek tencereye alın. üzerine toz şekeri ilave edip kısık ateşte marmelat kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan almadan 5 dakika önce limon suyunu ilave edip ocağın altını kapatın. Ilınınca kavanoza aktarın. Soğuduktan sonra kapağını sıkıca kapatıp servise hazır hale getirin., Yer: Tatlı ve Reçeller
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.