Kereviz Kızartması
-
Benzer Konular
-
Soslu Kereviz Kızartması
2 orta boy kereviz(çok büyük olanlarını seçmeyin, elma dilimine uygun olmaları iyi olur) 1 yumurta Yarım yemek kaşığı un Yarım yemek kaşığı biber salçası Yarım su bardağı süt Tuz, karabiber Kızartmak İçin: Yarım su bardağı sıvıyağ Derince bir kapta yumurta,un salça,süt, tuz ve karabiberi pütürsüz oluncaya kadar karıştırın.Kerevizleri soyup elma dilimleri şeklinde dilimleyip sosun içine atıp sosun kerevizlere iyice bulanmasını sağlayın. Bir kızartma te, Yer: Sebze Yemekleri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.