Renan Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2014 15 Dakikalık Pırasa Yemeği Malzemeler: 5 dal pırasa Kırmızı soğan Zeytinyağı Süslemek için: Kırmızı biber Yeşil soğan Kuş üzümü Hazırlanışı: 1. 5 dal pırasayı ve kırmızı soğanı doğradıktan sonra zeytinyağıyla kızgın tavanın içerisine atıp 3-4 dakika kavuruyoruz. 2. Daha sonra yarım çay bardağı su koyup tuzunu attıktan sonra, tavanın ağzını kapatıyoruz. 3. Yaklaşık 5-6 dakika, pırasalar yumuşayıncaya kadar pişmeye bırakıyoruz. 4. Pişen pırasaları bir tabağa aldıktan sonra üzerini yeşil soğan, kırmızı biber ve kuş üzümü ile süslüyoruz. Afiyet olsun! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.