Jump to content

Taze Otlu ve Sarımsaklı Ekmek


Olcix
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

23-07-2014-17-12-50ekmek.jpg

 

Malzemeler 1 baget ekmek 50 gr tereyağı 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak Maydanoz Dereotu Taze kekik Deniz tuzu Parmesan peyniri Hazırlanışı: Taze otlu ve sarımsaklı ekmek: İstediğiniz miktarda maydanoz, dereotu ve kekiği kıyın. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, zeytinyağı, deniz tuzu ve kıyılmış yeşilliği bir kasede karıştırın. Baget ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Tereyağlı karışımı ekmeklerin kesik yüzeylerinin üzerine bıçakla sürün. Sıcak fırında 15-20 dakika kızartın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpip servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Sarımsaklı ve Taze Otlu Ekmek

      700 gr un 1 paket (10 gr) insant maya 2 yemek kaşığı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı tuz 2~3 su bardağı ılık su üzeri için 5 diş ezilmiş sarımsak 2 dal taze biberiye 2~3 dal taze kekik 2~3 dal taze fesleğen 2/3 çay bardağı zeytinyağı 2 çay kaşığı tuz   Sarımsaklı ve Taze Otlu Ekmek: Unu derin bir kaba alın. üzerine maya, tuz ve pudra şekerini ekleyip karıştırın. Yavaş yavaş su ilave edip ele yapışan kıvamlı bir hamur yoğurun. üzerini nemli bir bez ile ört

      , Yer: Hamur İşleri

×
×
  • Yeni Oluştur...