Jump to content

Somonlu Krep


Olcix
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

3_14_2013-3-35-42-PMsomon.jpg

 

Krep için, tüm malzemeyi çırpın. Tel süzgeçten geçirin. 20 dakika kadar dinlendirin. Teflon tavayı kızdırın. Çok az ayçiçek yağı damlatın. Tavaya kepçeyle, hazırladığınız karışımdan az bir miktar dökün. Tavayı kaplamasını sağlayın. Bir yüzü piştiğinde çevirerek diğer tarafını pişirin. Hazırlanan krebi tabağa alın. Mayonezi, hardalı, karabiberi iyice karıştırarak iç malzemeyi hazırlayın. Bu malzemeden 1 çorba kaşığı krebe sürün. Üzerini yeşil salata yaprağıyla kaplayın. Somonu yerleştirin. Rulo şeklinde sarın. Dilim dilim kesin, kürdana batırarak servis edin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Somonlu Krep

      2 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Tuz 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı İç harcı için Kıvırcık salata yaprakları 50 gr somon füme Mayonez 1 tatlı kaşığı hardal 1 çay kaşığı karabiber   Somonlu krep: Krep için gerekli tüm malzemeyi bir kapta çırpın. 20 dakika dinlendirin. Yapışmaz yüzeyli tavaya çok az ayçiçek yağı sürüp kepçe dolusu krep hamurundan ilave edin. Tavayı hafifçe sallayarak hamurun tavaya yayılmasını sağlayın. Hamurun her iki yüzünü pişirin.

      , Yer: Deniz ürünleri

    • Avakado Ve Füme Somonlu Krep

      Avakado ve Füme Somonlu Krep (6 Kişilik)   Malzemeler Krep hamuru için: 1 su bardağı un 2 adet yumurta 1/2 su bardağı süt 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı tuz İçi için: 2 adet avokado 1 limonun suyu 1/2 demet dereotu 1/2 kutu labne peyniri Tuz, karabiber 6 dilim füme somon   Yemeğin Yapılışı Krep hamurunu hazırlamak için, un, süt, sıvı yağ ve tuzu karıştırın. Yumurtaları ekleyip karıştırmaya devam edin. Hamuru 15 dakika dinlendirin. Hazırladığınız karışımdan 1 kepçe alı

      , Yer: Deniz ürünleri

×
×
  • Yeni Oluştur...