Renan Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2014 malzemeler - 3 Kg Dana Eti - 250 Gr Kuyruk Yağı - 1 Çay bardağı Sıvı Yağ - Kararında Tuz Üzeri İçin - Kararında Kekik Hazırlanışı Dana etini kuş başından biraz daha büyük doğruyoruz. Sıvıyağ koyduğumuz geniş bir tencereye etleri koyup kendi suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. Kuyruk yağını ayrı bir tavada eritiyoruz. Kavurmamız piştikten sonra altını kapatmaya yakın tuzunu ve erimiş kuyruk yağını ekliyoruz. Arzuya göre üzerine biraz kekik ile birlikte servis ediyoruz. Afiyet olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.