Jump to content

Kavurma - Oktay Usta...


Renan
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

malzemeler

- 3 Kg Dana Eti

- 250 Gr Kuyruk Yağı

- 1 Çay bardağı Sıvı Yağ

- Kararında Tuz

 

Üzeri İçin

- Kararında Kekik

 

Hazırlanışı

Dana etini kuş başından biraz daha büyük doğruyoruz. Sıvıyağ koyduğumuz geniş bir tencereye etleri koyup kendi suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. Kuyruk yağını ayrı bir tavada eritiyoruz.

 

Kavurmamız piştikten sonra altını kapatmaya yakın tuzunu ve erimiş kuyruk yağını ekliyoruz. Arzuya göre üzerine biraz kekik ile birlikte servis ediyoruz. Afiyet olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...