Renan Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2014 Sebze Kapama Tarifi Malzemeler 2 adet yeşil biber, 2 adet iri havuç, 1 baş kereviz, 2 adet patates, 2 adet domates, 200 gr ıspanak, 3 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı biber salçası, Zeytinyağı, Tuz. Yapılışı Yayvan bir tencerenin dibine halka şeklinde iri iri doğradığımız yeşil biberleri yerleştirelim. Üzerine halka şeklinde doğradığımız havuçları dizelim. Havuçların üzerine halka şeklinde kalın kalın doğradığımız domatesleri yerleştirelim. Domateslerin üzerine halka şeklinde kalın doğradığımız kerevizleri yerleştirelim. Kerevizlerin üzerine halka şeklinde doğradığımız patatesleri yerleştirelim. Patateslerin üzerine elimizle iri iri kopardığımız ıspanakları serpelim. Üzerlerine tuzu, salçayı ve orta kalınlıkta doğradığımız sarımsakları serpelim. Son olarak sebzelerin üzerinde zeytin yağını gezdirelim. Sebze Kapamayı kısık ateşte su ilave etmeden pişirip servis yapalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.