Sidre Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2014 4 adet büyük boy turp 300 gr yağlı kıyma 1 soğan 3 diş sarımsak 1.5 çay bardağı pirinç Maydanoz Dereotu Nane 1 çay bardağı zeytinyağı Etli turp dolması: Turpları yıkayıp kurulayın ve alacalı soyun. Turpların içlerini ince bir oyacakla çıkarın. Bir kabın içinde pirinç, rendelenmiş soğan, kıyma, kıyılmış yeşillikleri ve arzu ettiğiniz baharatları ekleyip karıştırın. Zeytinyağı ekleyip bu iç harcı turpların içlerine doldurun. Tencereye dizip üzerine suyu ekleyin ve kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirip ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.