Jump to content

Papatya Kürü...


Renan

Önerilen Mesajlar

Papatya Kürü

 

Tencereye yaklaşık yarım litre klorsuz (dinlendirilmiş kaynatılmış su, damacana su ) kullanarak kaynama noktasına getirin. İki tatlı kaşığı kurutulmuş papatyayı hafifçe kanamakta olan suyun içine serpiştirin. Kaynamakta olan suyu bir başka kaba aktarınız başınızı havluyla örterek yüzünüzü buharına tutunuz ve burnunuzdan nefes almaya başlayınız. Arada ağzınızdan da nefes alıp verin.

 

Bu uygulamayı beş dakika yapınız. Beş dakika talanlandıktan sonra yarım saat ara verin. Suyu tekrar kaynatın ve başınızı örterek yüzünüze bi beş dakika daha tutarak burnunuzdan nefes alıp verin. Ertesi gün yine aynı şekilde beş dakika uygulayın ve yarım saat ara verip tekrar beş dakika uygulayın. Akıntının gelmeye başladığı gün üç gün ara veriniz. Bazı durumlarda ilk günün ilk beşinci dakikasında akıntı gelmeye başlarçBazı durumlardaysa ikinci veya daha sonraki günlerde akıntı gelmeye başlar. Yeterli rahatlama sağlandıktan sonra ileriki zamanlarda ara ara devam edilmesinde fayda vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arşivlendi

Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.

×
×
  • Yeni Oluştur...