Jump to content

Hardal Çorbası...


Renan

Önerilen Mesajlar

Hardal Çorbası

 

kisin-vazgecilmezi-hardal-corbasi-5182962.Jpeg

 

Malzemeler

 

100 gr tereyağı

60 gr un

50 gr Maille Taneli Hardal

10 gr Maille Dijon Hardal

1 lt tavuk suyu

100 ml krema

Tuz, Karabiber

 

Hazırlanışı

 

Bir tencere içerisinde tereyağı eritin, unu ilave edin ve yaklaşık beş dakika orta ateşte kavurun. Un ve yağ karışımı içerisine hardalı ilave edin. Sonrasında bir çırpma teli kullanarak tavuk suyunu ve kremayı ekleyin. Çorbanız kaynayıp kıvam aldıktan sonra tuz ve karabiber ile tatlandırın.

 

Sunum

 

Eğer elinizde var ise, çorbanızın üzerine birkaç tane hardal tohumu ilave ederek servis edin.

İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...