sessiz nehir Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2015 4 adet soyulup, ortadan uzunlamasına ikiye bölünmüş muz 4 çorba kaşığı toz şeker 10 cl portakal suyu 1 çorba kaşığı tereyağı 4 kaşık krem şanti 1 çorba kaşığı kavrulmuş, kırılmış badem içi Tava ateşe konularak ısıtılır. Tereyağı ilave edilerek yakmadan eritilir. Muzlar ilave edilerek her iki tarafları kızartılır. Üzerlerine pudra şekeri serpilir ve portakal suyu konarak kaynatılır. Sos koyulaşınca tabaklara alınır. Kremşanti ile garnitürlenip badem içi ile süslenerek servis edilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.