Jump to content

Krem Şantili Muz Flambe-Fransa


sessiz nehir
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

4 adet soyulup, ortadan uzunlamasına ikiye bölünmüş muz

4 çorba kaşığı toz şeker

10 cl portakal suyu

1 çorba kaşığı tereyağı

4 kaşık krem şanti

1 çorba kaşığı kavrulmuş, kırılmış badem içi

 

Tava ateşe konularak ısıtılır. Tereyağı ilave edilerek yakmadan eritilir. Muzlar ilave edilerek her iki tarafları kızartılır. Üzerlerine pudra şekeri serpilir ve portakal suyu konarak kaynatılır. Sos koyulaşınca tabaklara alınır. Kremşanti ile garnitürlenip badem içi ile süslenerek servis edilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...