Jump to content

Çikolatalı Armut Flambe-Fransa


sessiz nehir
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

6 adet ½ armut (temizlenmiş)

1 çorba kaşığı tereyağı

2 çorba kaşığı pudra şekeri

6 çorba kaşığı çikolata sos (benmari usulü eritilmiş bitter çikolata)

2 çorba kaşığı badem içi

 

tava ısıtılır. Tereyağı ilave edilerek yakmadan eritilir. Armutlar ilave edilerek her iki tarafı da yağda kızartılır. Üzerlerine pudra şekeri serpilerek karıştırılır. Dessert tabaklarına alınarak üzerlerine çikolata sos konularak badem içi serpilerek servis edilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...