Jump to content

Lezzetli Çorba Yapmanın İncelikleri


İη¢ιѕєℓ

Önerilen Mesajlar

İη¢ιѕєℓ

Çorbalar sofralarımız baş köşe lezzetlerinden birisi. Çorba yaparken dikkat edeceğiniz bazı hususlar ve püf noktalar lezzeti olumlu yönde etkileyecektir. İşte çorba yapmanın incelikleri ve püf noktaları:

 

 

Çorba fazla tuzlu olursa içine bir patatesi bölerek atı. Patatesler yumuşayınca fazla tuzu çekecektir.

Sebze çorbasında sebzelerin renginin canlı kalması için içine biraz sirke koyun.

Çorbanın kıvamı çok sulu olursa, ayrı bir tencerede unu yağ ile kavurup çorbanın içine ekleyebilirsiniz.

Çorbanın daha leziz olması için belirli miktarda içine tavuk veya et suyu kullanabilirsiniz.

Bayatlamış ekmekleri kızartıp kıtır hale getirin ve çorbaların üzerine ekleyin. Çok lezzetli olur.

İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...