sessiz nehir Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2015 Baklavaların kenarlarının ince olması için oklava ile açarken kenarlarına parmak uçlarınızla iyice bastırın. Sütlü tatlı yaparken şekeri en son eklerseniz topaklanmayı önlersiniz. Eğer kalorisi düşük bir tatlı yapmak istiyorsanız doğal suyunda kurutulmuş meyvelerle yapacağınız tatlılara yağ ilave etmenize gerek yok. Kek, pasta veya sütlü tatlı hazırlarken ölçü kabı ve tartı kullanmanız daha ideal sonuçlar elde etmenizi sağlar. Özellikle sütlü tatlıların pişme ısısı ve süresi çok iyi ayarlanmalıdır. Yüksek ısıda, uzun süre pişen tatlılar, besin kaybına uğrayacağından 150 - 160 derece ısının üstüne çıkmayın. Tart hamurunu hazırlarken topaklanmasını önlemek için içine bir yumurta sarısı ekleyin. Puding soğurken üzerinin kaymak bağlamasını istemiyorsanız, sıcakken üzerine toz şeker serpebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.