Renan Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2015 Miyane Çorbası Malzemeler: 3 yemek kaşığı un 1/2 çay bardağı yağ 4 su bardağı et suyu 1 tatlı kaşığı salça 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 1 yemek kaşığı tereyağı Tarifi: Tencerenin içine yağ konulur. 3 kaşık un eklenir ve kavrulur. Et suyu ilave edilerek kaynayıncaya kadar karıştırılır . Ayrı bir tavada tereyağı eritilir, kırmızıbiber ve salça eklenerek hazırlanan sos çorbanın içine ilave edilir. Arzuya göre çorbanın içine küçük et parçaları konulabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivy Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 annemler kuşbaşı kavurma ile bunu yaparlar ve çok güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Kavurma tek başına ve her haliyle şahane bir yiyecektir, katıldığı her şeye lezzet katar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.