Renan Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2015 Malatya Kağıt Kebabı Malzemeler 2 kilo kemikli et(mümkünse kaburga) 2 kilo patlıcan 2 kilo biber 1 kilo domates Tuz sıvı yağ Malatya Kağıt Kebabı Tarifi Besin ve Kalori Bilgileri 15gr. Sıvı Yağlar kalorisi 130 Kcal. 1 adet Domates kalorisi 14 Kcal. 1 adet Patlıcan (Orta Boy) kalorisi 28 Kcal. 100gr. Taze Yeşil Biber kalorisi 15 Kcal. 1 yemek kaşığı (10 gr) Sıvı Yağ kalorisi 88 Kcal. 100 gr Biber kalorisi 22 Kcal. 100 gr Domates kalorisi 22 Kcal. 100 gr Biberiye kalorisi 331 kcal Kcal. 100 gr Karabiber kalorisi 255 kcal Kcal. 100 gr Kırmız Biber kalorisi 318 kcal Kcal. 100 gr Tuz kalorisi 0 kcal Kcal. 1 adet (50 gr.) = 9 kcal Domates kalorisi 100gr :18 Kcal. 1 adet (70 gr.) = 15 kcal Yeşil Biber kalorisi 100gr :20 Kcal. 1 bardak (200ml) = 130 kcal Domates Suyu kalorisi 65 Kcal. 1 kutu (330ml) = 69 kcal Cappy %100 Domates kalorisi 21 Kcal. Malatya Kağıt Kebabı Tarifi Yapılışı öncelikle eti büyükçe bir tavada kendi yağında bir iki çevirerek kızartalım. Yağlı kağıda etleri koyup tuz serpip hava almayacak şekilde saralım. Sebzeleri doğrayarak bir tavanın içine yayalım üstüne eti kavurduğumuz tavada kalan yağı gezdirelim. Biraz tuz,sıvı yağ ve çok az su ilave edelim. Sebzeler gözükmeyecek şekilde kağıda sarılı eti sebzelerin üstüne koyalım. Fırında orta ısıda yaklaşık 3 saat pişirelim ve kebabımız hazır ellerimize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
güley Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 güzeldir ama biraz yağlı oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.