sessiz nehir Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2016 Yarım kilo yaş tel kadayıf Yarım kangal sucuk 2-3 tane sosis 2 su bardağı süt 2 yumurta 1 su bardağı kaşar rendesi 1 çay bardağı sıvı yağ ya da yarım bardak sıvı yağ 1,5 yemek kaşığı tereyağı YAPIMI Tel kadayıf iyice didiklenir derin bir kaba aktarılır. Sucuk ve sosis ince ince dilinerek kadayıfa eklenir karıştırılır. Süt yumurta yağ ve kaşar rendesinin yarısı çırpılır kadayıflı karışıma eklenir. Bütün malzeme karıştırılır. Uygun büyüklükte kek kalıbı yağlanır kadayıflı harç kalıba yerleştirilir. Üzerine kalan kaşar rendesi serpilir. Kek önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Dilimlenir sıcak servis edilir ya da ufak kek kalıplarınız varsa porsiyonluk ta yapılır çok lezzetli oluyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NURLAN Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 çok ilginç denemek gerek güzel bir tarife benziyor ... teşekkürler sessiz nehirciğim ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berresu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Keşke görüntüsüde olsaymış. Bence güzel olur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
güley Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 ben tepside deneyeceğim, sanki daha güzel olurmuş gibi geldi tepsi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mormeneksem Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 İlk deneyen yazsin tecrubeleri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.