sessiz nehir Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2016 Malzemeler: 4 adet inceltilmiş tavuk göğsü Yarım su bardağı ayıklanmış bezelye 1 patates 1 havuç 1 kabak 1 tatlı kaşığı kekik karabiber kırmızıbiber tuz Sos için: 2 yemek kaşığı yoğurt 1 cay bardağı su 1 yemek kaşığı biber salçası sıvıyağ Yapılışı: Küçük bir haşlama tenceresine bezelye,küp doğranmış patates ve küp doğranmış havuçları koyup haşlamaya bırakın. Biraz haşlandıktan sonra kabağı küp doğrayıp ekleyin ve sebzeleri tamamen haşlayın Bir tavaya 2 yemek kaşığı sıvıyağ koyup haşlanan sebzeleri birkaç dk kadar kavurun. Üzerine kırmızı biber,kekik,tuz ve karabiberi ekleyin. İnceltilmiş tavuk göğsünün bir ucuna hazırladığınız harçtan tavuk tercih ettiğiniz miktarda koyup rulo yapın ve kürdanla tutturun. Aynı işlemi diğer tavuk göğüslerinede uygulayın ve pişireceğiniz fırın tepsisine yerleştirin. Bir kapta sos malzemelerini karıştırıp tavukların üzerine dökün. 200 derecelik fırında 30-35 dk pişirin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.