sessiz nehir Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2016 Kan şerbeti tarifi 500 gr çekirdekli Antep üzümü 500 gr keçiboynuzu pekmezi 500 gr arpa 100 gr kına-kına Bu bitkilerin tamamı 5 litre suda 20 dakika kaynatılacak ve bir tülbent yardımı ile süzülecek elde edilen şerbet buz dolabında saklanacak ve sabah öğlen akşam birer su bardağı tok karına içilecek. Hr Adnan Yıldırım nette buldum yapıp çok sonuç alan varmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İη¢ιѕєℓ Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Sadece çekirdekli Antep üzümü yiyorum iki aydır biraz arttı benim değerlerim,pazarda kan üzümü diye satılıyor zaten bu üzüm.Biraz faydasını gördüm .Kınakına faydalıymış biliyorum ama hep yapacağım sözde bir türlü yapamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Canım Antep'in kuru çekirdekli siyah üzümünü al tazesi de iyi ama kurusu çok daha iyi. Ben biraz tembelim hemen ilaca yöneliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İη¢ιѕєℓ Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Kurusunu aldım zaten canım,ben kuru meyveleri daha çok seviyorum. hem daha faydalı kuru erik,kuru incir,kuru kayısı vs. sende yemeye çalış şifa olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz nehir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Kızlar aklıma ne geldi ben ayda yılda bir salata yerim ama 2 defa 1 kase roka salatası yediğimde ertesi sabah tuvalette anladım ki roka demir deposu çünkü demir hapı aldığımız zamanki sonuç bunda da oluşuyor. salata dediğim de sadece iri doğranmış roka az tuz ve limon tavsiye diyorum ben hiç bir yeşil sebzede bunu fark etmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Renan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Üzüm yiye yiye içimiz dışımız üzüm oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özel_01 Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Ayy heyecaninizi kacirmak istemem ama.o uzumlerin icinde börtu böcuk kalintilari bulmuslardi kurusunda sanirim...zor bir rahatsizlik.unutkanlik.sac dokulmesi vs sıkıntilari var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazar Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 kina mi ? bildigimiz kina degildir herhalde, hayatta yememm vikkk. Üzüm pekmez tamamda kina Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İη¢ιѕєℓ Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Bildiğin toz kına değil canım:) kınakına bitkisi tarifteki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özel_01 Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Rica ederim detayi yazin bildigin kina mi? Dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Arşivlendi
Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.