Jump to content

Uzmanlar Uyarıyor: Patlıcanı Kabuğuyla Tüketin...


Renan

Önerilen Mesajlar

Uzmanlar uyarıyor: Patlıcanı kabuğuyla tüketin

 

1455188239912.jpg

Kış sebzelerinden pırasa, patlıcan ve patatesin faydaları saymakla bitmiyor.

 

Uzman diyetisyen Serkan Tutar '3P'nin yararlarını şöyle anlatıyor: "Pırasa kış hastalıklarına karşı korur. Damar sertliğini önler, kroner kalp hastalığı ve felç riskini azaltır. Patlıcanı kabuğuyla kızartmadan yemeli. Kolesterolü düşürür, kanserden korur. Patates kalp sağlığı açısından önemli bir besin kaynağıdır."

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arşivlendi

Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.

×
×
  • Yeni Oluştur...