Renan Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2016 Uzmanlar uyarıyor: Patlıcanı kabuğuyla tüketin Kış sebzelerinden pırasa, patlıcan ve patatesin faydaları saymakla bitmiyor. Uzman diyetisyen Serkan Tutar '3P'nin yararlarını şöyle anlatıyor: "Pırasa kış hastalıklarına karşı korur. Damar sertliğini önler, kroner kalp hastalığı ve felç riskini azaltır. Patlıcanı kabuğuyla kızartmadan yemeli. Kolesterolü düşürür, kanserden korur. Patates kalp sağlığı açısından önemli bir besin kaynağıdır." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Arşivlendi
Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.