Beşamel Soslu Tavuk...
-
Benzer Konular
-
Beşamel Soslu Tavuk Tarifi
Tavuğa en çok yakışan beyaz soslardan biri olan beşamel, yumuşak bir tat katmanın yanı sıra etin üzerinde bir tabaka oluşturarak kurumayı da önler. Özellikle göğüs eti gibi yağsız ve kurumaya elverişli parçaların yumuşaklığını ve lezzetini kaybetmeden fırında pişirilebilmesini sağlar. Beşamel Soslu Tavuk 1 kilo kemiksiz kalça ya da göğüs eti 2 adet domates 2 adet kapya biber 250 gram kültür mantarı 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 orta boy, Yer: Et ve Tavuk Yemekleri
-
Beşamel Soslu ve Tavuk Etli Börek
3 yufka 250 gr yoğurt 2 yumurta 1 çay bardağı ayçiçek yağı İç harcı için 1 parça tavuk göğüs eti 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1.5 su bardağı süt Tuz Karabiber üzeri için çörek otu Beşamel soslu ve tavuk etli börek: Tavuk etini pişirip ılındıktan sonra tel tel ayırın. Unu ayçiçek yağı ile kavurun. Sütü azar azar ilave ederek pişirin. Tavuk eti, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. Yoğurt, yumurta ve ayçiçeği yağını kasede karıştırın., Yer: Hamur İşleri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.