Jump to content

Keçi Bacağı...


Renan
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

Keçi bacağı

 

ke%C3%A7i_baca%C4%9F%C4%B1.JPG

 

Malzemeler:

 

1 bardak yoğurt

1 veya 2 tane yumurta

1 paket kabartma tozu (karbonat olabilir)

alabildiği kadar un

1 çay kaşığı tuz

bir miktar sıvıyağ (kızartmak için)

 

Hazırlanışı:

 

Yoğurt, yumurta, un, tuz ve kabartma tozu ile ele yapışmayacak bir hamur yoğurun. 15-20 dk dinlendirip merdane ile açın kesip bol yağda kızartın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...