Renan Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2016 Keçi bacağı Malzemeler: 1 bardak yoğurt 1 veya 2 tane yumurta 1 paket kabartma tozu (karbonat olabilir) alabildiği kadar un 1 çay kaşığı tuz bir miktar sıvıyağ (kızartmak için) Hazırlanışı: Yoğurt, yumurta, un, tuz ve kabartma tozu ile ele yapışmayacak bir hamur yoğurun. 15-20 dk dinlendirip merdane ile açın kesip bol yağda kızartın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.