Jump to content

Pratik ve Hafif Ispanaklı Kek...


Renan

Önerilen Mesajlar

Pratik ve hafif ıspanaklı kek

 

pratik-ve-hafif-ispanakli-kek-tarifi-7923182.Jpeg

 

malzemeleri:

1 bardak haşlanmış ve püre olmuş sapsız ıspanak

1 bardak sıvı yağ

3 tane yumurta

1 bardak toz şeker

1 paket kabartma tozu

2 paket vanilya

1 bardak un

Çilek

 

yapılışı:

Güzelce çırptığınız yumurta ve şekere diğer malzemeleri ve son olarak püre halindeki ıspanağı ekleyerek kek hamurunu hazırlayın. 170 derece fırında pişirdiğiniz ıspanaklı kekin kenarlarından bir parça ayırın ve elle ufalayın. Daha sonra ıspanaklı kekin arasına ve üstüne krema sürerek, ayırmış olduğunuz kek kırıntıları ve çilek ile üstünü süsleyin. Fıstıklı kek görünümünde olan ıspanaklı kekiniz servis için hazır.

 

fft16_mf7923124.Jpeg

İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Benzer Konular

    • Bahçe Dekorasyonu İçin Pratik Fikirler...

      Bahçe Dekorasyonu İçin Pratik Fikirler Bahçe dekorasyonu için pratik fikirler bulabilmek için öncelikle bahçenizi ne amaçlı kullanacağınıza karar vermeniz gereklidir. Bahçe dekorasyonu için en önemli nokta planlamadır. Yaz kış oturacağınız bir bahçeniz varsa Dünya'nın en şanslı insanısınız demektir. Bahçesinde yaz günlerinde oturabilecek kişiler için küçük dokunuşlarla harika bir mekan tasarlamak mümkündür. Bahçenizde bir çay yada kahve keyfi yapmak, kitap okumak yada misafirlerinizle

      , Yer: Dekorasyon

    • Ispanaklı Omlet

      Ispanaklı Omlet Tarifi   MALZEMESİ Yarım kg. ıspanak 6 tane yumurta 1 yemek kaşığı margarin yeterince tuz   YAPILIŞI Ispanak ayıklanıp bol su ile yıkanır, yaprakları kıyılır, sonra kendi suyuyla kavrulur. Daha sonra düz bir tencerede veya tavada yağ kızdırılır. Suyunu çekene kadar haşlanan ıspanak orada tekrar kavrulur. Ayrı bir kapta çırpılan yumurta dökülür. Pişince ters yüz edilip servis yapılır.

      , Yer: Turşu, Salata & Yumurta Yemekleri

×
×
  • Yeni Oluştur...