Jump to content

Yumurta


Önerilen Mesajlar

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Benzer Konular

    • Yumurta Kapama...

      Yumurta Kapama   Malzemeler:   3 adet yumurta haşlamak için;   üzerini geçecek kadar sıcak su 1 veya 1,5 yemek kaşığı tereyağı tuz karabiber pulbiber kimyon   Hazirlanisi:   Tencereye sıcak suyu ilave edin. Ve yumurtaları yavaşça içine elle veya kaşıkla bırakın. Ocağa verip yaklaşık 10 dakika kaynattıktan sonra soğuk suya tutup kabuklarını soyun. Kesme tahtasının üzerinde düzgünce uzunlamasına kesin. Tereyağını tavad

      , Yer: Turşu, Salata & Yumurta Yemekleri

×
×
  • Yeni Oluştur...