Jump to content

Havuç Musakkası


Dileğim

Önerilen Mesajlar

Malzemeler

 

1 kahve kaşığı baharat

1 kahve kaşığı biber

Tuz

250 gr kuşbaşı et

1 tane soğan

1 kg havuç

1,5 çorba kaşığı margarin

1 tane şeker

 

 

Yapılışı

 

Tencereye yağ ve ayıklanmış halka halka doğranmış soğanları koyunuz.Pembeleştiriniz. Diğer taraftan kazıyıp yıkadığınız halka halka doğradığınız havuçları haşlayınız.Bu harcın üstüne diziniz.Tuz, biber, baharat, şeker ve su koyunuz.Orta sıcaklıkta pişirip, sıcak sıcak servis yapınız.Afiyet olsun.

İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...