Firuzan Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2011 Yoğurtta bulunan B2 vitamini insan sağlığına çok faydalıdır.Yoğurt suyuna sarı ve yeşilimsi rengini veren B2 vitaminidir. Yoğurt suyunu kesinlikle atmamalısınız hatta bunu yemeklerinizde bile kullanabilirsiniz.Yoğurt suyu kullanırsanız yoğurt suyu vücuttaki protein ve yağlarla hemen etkileşim içine girer.Yoğurt suyu kullanımı kanser başlangıcını önler.Yoğurt suyunu ayran olarak değerlendirerek de içebilirsiniz.Ayran da A,B12, D, B2, B6 vitaminleri bolca bulunur.Ayrıca yoğurt suyu ciltteki kırışıklıklar yaraların iyileşmesinde yok olmasında etkilidir..Evinizde yoğurt suyunu kesinlikle atmayın… Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayatkardelen Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 hemen gidip bi kase yoğurt alıom tşk ederim cnm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
civciv_yavrusu Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 yoğurt suyunu hep değerlendiririm zaten ayran olarak tşkr cnm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nartnmerd Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 kesinlikle bizim evdede atılmaz zaten hüçbir gıda maddesi israf edilmemeye çalışılır...... peygamberimiz yiyiniz içiniz israf etmeyiniz demiştir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ılyada Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Yoğurt içerinde barındırdığı laktoz ana etken maddesiyle cildin nem kaybını ve hücre yenilenmesini kolaylaştırır.Göz ve cilt kremlerinin ana maddesi ve özünde kırışık giderici maddede laktozdur.Arada yoğurt ve e vıtamınını karıştırıp yüzünüze mask yapın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahrevan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Yoğurtta bulunan B2 vitamini insan sağlığına çok faydalıdır.Yoğurt suyuna sarı ve yeşilimsi rengini veren B2 vitaminidir. Yoğurt suyunu kesinlikle atmamalısınız hatta bunu yemeklerinizde bile kullanabilirsiniz.Yoğurt suyu kullanırsanız yoğurt suyu vücuttaki protein ve yağlarla hemen etkileşim içine girer.Yoğurt suyu kullanımı kanser başlangıcını önler.Yoğurt suyunu ayran olarak değerlendirerek de içebilirsiniz.Ayran da A,B12, D, B2, B6 vitaminleri bolca bulunur.Ayrıca yoğurt suyu ciltteki kırışıklıklar yaraların iyileşmesinde yok olmasında etkilidir..Evinizde yoğurt suyunu kesinlikle atmayın… alıntı eline saglik genelde bende yogurdu kendim yaparim ve kesinlikle yogurdun suyunu atmam ayran ve cacik yapiminda kullanirim hatta suzme yogurt yaptigimda bile alta dokulen suyla hamur yogurdugun zaman cok guzel aciliyor o hamur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyCansu Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 ben yoğurdu elimden geldiince kendim yapmaya çalışıyorum ev yoğurdu daha çok sulanıyor bizde hiç dökmeyiz... ayrıca böbrek taşlarını düşürdüğünüde duymuştum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nartnmerd Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 ben yoğurdu elimden geldiince kendim yapmaya çalışıyorum ev yoğurdu daha çok sulanıyor bizde hiç dökmeyiz... ayrıca böbrek taşlarını düşürdüğünüde duymuştum... canım senin söylediğin ile ilgili su aklıma geldi ....küçükken babaannemlerde kalırdık yaz tatilinde ve tabi köyde ...inekleri vardı babannemin ...yoğurt yapıp 2-3 tencere biriktirir ve keseye dökerdi ve hep aynı yere asardı mutfakta zaman zaman altına bir kap koymazdı . altına damlayan yoğurt suyu bi süre sonra mutfak tezgahını eritti inanırmısın ...eee tabi böbrektedki taşlarıda eritir ....normaldir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muki Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 emeğine sağlık cnm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firuzan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 ben yoğurdu elimden geldiince kendim yapmaya çalışıyorum ev yoğurdu daha çok sulanıyor bizde hiç dökmeyiz... ayrıca böbrek taşlarını düşürdüğünüde duymuştum... aynen bende kendim yapıyorum hem daha sağlıklı hemde daha lezzetli dediğin gibi evde yapılan yoğurt daha çok sulanıyor çünkü hazır yoğurtlan çok sulanmasın diye içine katkı maddesi katılıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Arşivlendi
Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.