Erişteli Bulgur Pilavı
-
Benzer Konular
-
Erişteli Bulgur Pilavı Tarifi
Bir buçuk su bardağı pilavlık bulgur 1 su bardağı ev eriştesi 2 çorba kaşığı tereyağı 4-5 su bardağı et suyu veya su 200 gram ceviz içi Tuz Ev eriştesini tereyağında hafif pembeleşene kadar kavurun. Yıkanmış ve süzülmüş pilavlık bulguru ilave edip kavurmaya devam edin. Et suyu veya suyu ilave edin. Tuzunu da ekledikten sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ağzı kapalı olarak 10 dakika demlenmeye bırakın. Diğer yanda ceviz içini bıçakla incecik kıyın. Demlenen pilavı servis tab, Yer: Pilavlar
-
Erişteli Bulgur Pilavı-1
Malzeme : * 2 su b.pilavlık bulgur * 1 su b.erişte * 1 soğan * 2 biber * 1 çorba k.tereyağı * Sıvıyağ * 1 su b.et suyu * Tuz Hazirlanisi : Tencerenize sıvıyağı ve tereyağını alın.ince kıyılmış soğan ve biberleri ekleyip sarartın. Daha sonra üzerine bulguru koyup kavurmaya devam edin. En son erişteyi,etsuyunu ekleyin. Suyunu ve tuzunu ayarlayıp pişmeye bırakın., Yer: Pilavlar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.