Jump to content

Zayıflama ve Ekmek


Teodora
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

Zayıflamaya karar verenleri hemen hepsinin ilk yaptığı ekmeği kesmek olur! Bu doğru bir yaklaşım değildir.

Yağ içermemesi, tok tutması nedeniyle ekmek rahatlıkla tüketilebilir; ancak tam tahıl veya kepekli olup ihtiyaçtan fazla yememek kaydıyla… Ekmek karbonhidrattan zengin bir besindir ve vücuda enerji sağlamada kullanılır. Ayrıca vücut açısından son derece önemli vitaminlerin kaynağıdır. Vücudumuz için gerekli olan enerjinin yaklaşık U-60’ının karbonhidratlardan gelmesi gerekir. Bu noktada ekmek çok önemli bir görevi üstlenir. Beslenmemizde ekmeğe yer vermeliyiz. Çünkü;

‘Ekmek tek başına şişmanlığın nedeni değildir.’

‘Zayıflama programlarında yeterince ekmek seçenekleri bulunmuyorsa sağlıklı kilo veremezsiniz.’

‘Rafine edilmiş undan üretilen beyaz ekmek sadece boş enerji verir.

‘Lif oranı yüksek zengin ekmek çeşitleri size kronik hastalıklara karşı korunmada destek sağlar.’

 

 

alıntı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...