mormeneksem Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2011 MALZEMELER 6 adet enginar 4 adet orta boy domates 2 kutu enginar kalbi konservesi 3 - 4 adet taze soğan 1/2 demet dereotu Sosu için: Tuz, karabiber 1 tatlı kaşığı toz şeker 2 çorba kaşığı sirke 1 kahve fincanı zeytinyağı HAZIRLANIŞI Enginarları, ayıklayıp yıkadıktan sonra tuzlu, limonlu kaynar suda haşlayıp, suyunu süzün. Domatesleri kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkardıktan sonra halka şeklinde dilimleyin. Taze soğan ve dereotunu ince kıyın. Haşlanmış enginarları servis tabağına yerleştirin. Üzerine domates dilimlerini, taze soğan ve dereotunu koyun. Enginar kalplerini servis tabağının kenarına dizin. Sosu için sirke, zeytinyağı, tuz, karabiber ve şekeri karıştırın. Hazırladığını; sosu enginarlı domates salatasının üzerine döküp, servis yapın. alinti.. Diyettekiler icin salata tariflerimiz devam ediyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.