Jump to content

Fırında Kabaklı Omlet


yavin
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

Malzemeler

 

1 Adet orta boy kabak (rendelenmiş, suyu süzülmüş)

2 Adet yumurta

1 Çorba kaşığı light süt

2 Dal taze nane yada dereotu (ince kıyılmış)

1 Çay kaşığı zeytinyağı yada light margarin

Tuz

Karabiber

 

 

Yapılışı :

 

Derin bir kabın içerisinde yumurtaları süt, tuz ve k.biber ile iyice çırpın

Daha sonra kabın içerisine rendelenmiş kabak ve kıyılmış naneyi ekleyip iyice karıştırın

Fırına dayanıklı yağlanmış (bir çay kaşığı yağ ile) bir kap içerisine boşaltın

Önceden orta derecede ısıtılmış fırında 25,30 dakika pişirin

Sıcak olarak servis yapın

 

NOT: İsterseniz hazırladığınız karışımın içerisine bir çorba kaşığı lor peyniri de koyabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...