Hindistancevizli Kek...
-
Benzer Konular
-
Karamelli ve Hindistancevizli Tuzlu Kurabiye
40 dakika 6 Kişilik Yaptığınıza pişman olmayacağınız bir karamelli kurabiye tarifi Malzeme Listesi 110 gr yumuşak tereyağı 1 su bardağı şeker 1,5 çay kaşığı vanilin 3 su bardağı un 1/2 çay kaşığı tuz 3 adet büyük yumurta, hafifçe çırpılmış 340 gr hindistan cevizi rendesi 400 gr yumuşak karamelli şeker 6 yemek kaşığı kaymak 2 yemek kaşığı kaya tuzu Hazırlanışı Adım 1 Fırını 175 dereceye ısıtın. Büyük bir kapta, tereyağı ve şeker, Yer: Kek & Pastalar
-
İrmikli ve Hindistancevizli Tatlı
Malzemeler 1 su bardağı irmik Bir buçuk çorba kaşığı tereyağı 1 litre süt Bir buçuk su bardağı tozşeker 1 kutu (200 ml) krema Bir buçuk su bardağı hindistancevizi 1 çay bardağı dövülmüş badem Üzerine: 100 gram kaymak 2-3 çorba kaşığı toz antepfıstığı İrmikli Ve Hindistancevizli Tatlı Yapılışı Tereyağı ve irmiği bir tencereye alıp, hafif kokusu çıkana kadar kavurun. Üzerine süt, tozşeker ve krema ilave edip, sürekli karıştırarak boza kıvamına gelene kadar pişirin. Hindistancevizi, Yer: Tatlı ve Reçeller
-
Hindistancevizli Cheesecake
1 su bardağı rendelenmiş hindistancevizi 2 paket kakaolu bisküvi 120 gram tereyağı Bir buçuk su bardağı tozşeker 4 adet yumurta 1 su bardağı şekersiz krema 600 gram labne peyniri 1 paket vanilya 1 su bardağı un 80 gram rendelenmiş bitter çikolata BİSKÜVİYİ blenderden geçirip un haline getirin. Eritilmiş tereyağı ekleyip karıştırın. 24 cm çapındaki yağlanmış kelepçeli kek kalıbına dökün. Elinizle bastırarak yerleştirin. Buzdolabında 30 dakika dinlenmeye bırakın. Ayrı bir yerde tozşe, Yer: Kek & Pastalar
-
Hindistancevizli Portakallı Kek
1 adet hindistancevizi 1 su bardağı+2 çorba kaşığı tozşeker 5 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet portakal 1 paket kabartma tozu İki buçuk su bardağı un Üzeri için: 2-3 çorba kaşığı marmelat 1 su bardağı hindistancevizi 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu HİNDİSTANCEVİZİNİ temizleyip, rendeleyin. Sütünü ayırın. Tozşeker ve oda sıcaklığındaki yumurtaları birlikte çırpın. Sıvıyağ ekleyip, çırpmaya devam edin. Rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edip karıştırmaya devam edin, Yer: Kek & Pastalar
-
Limonlu & Hindistancevizli Cupcake
2 Su Bardağı Buğday Unu (200-220g) 2 Çay Kaşığı Pakmaya Hamur Kabartma Tozu 1 Çay Kaşığı Pakmaya Karbonat 8 Yemek Kaşığı Tereyağı (120g) 1 Çay Bardağı Rende veya Toz Hindistan Cevizi 1 ½ Su Bardağı Pakmaya Pudra Şekeri (180g) Süt Kreması (80ml) 1 Limon Ve Kabuğunun Rendesi 2 Yumurta ½ Çay Kaşığı Toz Zencefil Cupcake Kreması için: Pakmaya Vanilyalı Puding 2 Su bardağı Süt (400ml) 1 Paket Pakmaya Krem Şanti 1 Yemek Kaşığı Hindistancevizi 1. Fırınınızı önceden 180°C'ye ayarlayın v, Yer: Kek & Pastalar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.