Jump to content

Zeytinyağlı ve Portakallı Kereviz


Guest Îکє†
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

 

[TABLE]

[/TABLE]

zeytinyagliportakallker-1.jpg

 

4 kereviz

1 portakalın suyu ve rendesi

1 havuç

1 patates

10 arpacık soğan

yarım çay bardağı zeytinyağı

2 limonun suyu

tuz

yarım yemek kaşığı un

1 su bardağı su

1 çay kaşığı şeker

 

Kerevizler soyulur ve elma dilimi kesilir. Limonlu suda bekletilir. Havuç ve patatesler soyulup küp şeklinde doğranır. Arpacık soğanlar soyulur. Tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı koyduktan sonra arpacık soğanlar, havuç, patates ve yarım yemek kaşığı un ile hafif sotelenir. Su, portakal suyu ve rendesi eklenir. Tuz ve şeker atılır. Havuçlar pişmeye başlayınca kerevizler ilave edilir. Daha sonra tencerenin kapağı kapatılarak pişirilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...