Fransız Soğan Çorbası
-
Benzer Konular
-
Fransız Soğan Çorbası...
Fransız Soğan Çorbası Malzemeler: • 4 soğan (ince doğranmış) • 50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı • 50 g rendelenmiş peynir • 1,5 litre su • Tuz ve karabiber • 4 dilim ekmek • Sıvı yağ (kızartmak için) • 2 çorba kaşığı (30) ml mısır unu Hazırlanışı: Küçük küçük doğranmış soğanları tencerede altın rengi olana kadar kavurun. Ateşten alın ve biraz soğutun. Üzerlerine 1,5 litre soğuk su dökün. Tuz ve karabiberi koyun. Kapağı kapatarak basıncı en yüksek dereceye ayarlayın. 5 daki, Yer: Çorbalar
-
Fransız Usulü Soğan Çorbası
15 adet kırmızı soğan Bir buçuk su bardağı kırmızı şarap Yeteri kadar sıcak su Tuz, karabiber Jülyen doğranmış soğanları kısık ateşte koyu bir renk alana kadar soteleyin. Şarabı katın ve soğan şarabı çekene kadar sotelemeye devam edin. Koyu bir kıvam elde edene kadar su katıp, tuz ve karabiber ekleyin. Kısık ateşte, suyunu kontrol ederek (su eksilmişse su katarak) 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın., Yer: Çorbalar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.